Advertentie publiceren

Op slechts 25 minuten van het zuiden van Toulouse wordt uw nieuwe huis sleutelklaar opgeleverd. Een programma van slechts

€ 327.000
Oppervlakte 76 m²
Aantal kamers 4 kamers

A16400 – VERKOOPAANBOD van 17 oktober 2022 en 30 november 2022
NOTARISKOSTEN AANGEBODEN
Ten zuiden van Toulouse, ontdek een nieuw landgoed, met prachtige nieuwe 4- en 5-kamer huizen in een programma van slechts 19 huizen.
Verlicht door lichtgevende coatings, zijn de gevels geïnspireerd op de lokale architectuur en voorzien van daken en terracotta bakstenen gevels. De verschillende modellen, waarvan één verdieping is gereserveerd voor de nachtruimte, beschikken over aangename woonkamers die uitkomen op houten terrassen en privétuinen, waarvan de meeste op het zuidwesten zijn gericht.
Uitgerust met fotovoltaïsche panelen voor lage energiekosten, zijn ze prachtig ingericht en kunnen ze worden aangepast. Op een rustige locatie, met snelle toegang tot de A64 en de arbeidsmarkt, is dit een geweldig adres voor uw gezin.
Enkele minuten van de A64 en de ringweg van Toulouse.
25 minuten van de luchthaven Toulouse-Blagnac.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 327.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers4
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A16400

Locatie

Dit object ligt in Seysses (31600), in Haute-Garonne (regio Occitanie).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod