Advertentie publiceren

BOD AANVAARD - TE RENOVEREN OUDE MOLEN NABIJ LOURDES + RIVIER + 2300 M2 TUIN + BIJGEBOUWEN

€ 174.000
Oppervlakte 92 m²
Perceel 2331 m²
Aantal kamers 4 kamers

A15804 – Gelegen in een charmant dorpje vlakbij Lourdes, is deze oude molen omgebouwd tot een familiehuis van 92m2. Omgeven door twee rivieren met prachtig uitzicht op de bergen en veel groen in de rustige tuin. Het zal een perfect huis zijn voor de nieuwe eigenaren.
De voordeur leidt naar de kleine ontvangstruimte, van waaruit u vervolgens de woonkamer en een aparte keuken kunt betreden, met daarachter een opslagruimte. Boven vindt u drie slaapkamers: een ervan met de trap naar de zolder, de andere met de ruime badkamer, en de laatste met een douche.
Buiten is er een mooi terras met een kleine tuin met uitzicht op de rivierstroom. Aan de rechterkant van het huis leidt een zeer ruime hangar naar extra grotten die na enige renovatie perfect zouden kunnen werken als garage of als werkruimte. Als u doorloopt komt u in een lange buitenruimte gelegen tussen twee rivierstromen. Rust en natuur maken het een geweldige plek om te ontspannen.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 174.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers4
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A15804

Locatie

Dit object ligt in Lourdes (65100), in Hautes-Pyrénées (regio Occitanie).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod