Huis verkopen

Mooi gepresenteerd traditioneel landhuis, 4 slaapkamers, 3 ontvangstruimten

€ 399.000
Oppervlakte 450 m²
Perceel 5320 m²
Aantal kamers 7 kamers

A16751 – Boek nu uw bezichtiging voor deze geweldige woning! Deze traditionele boerderij uit 1792 is liefdevol gerestaureerd tot een zeer hoge standaard. Alleen de bijkeuken, en-suite en een ontvangstruimte moeten nog worden voltooid. Genesteld in het departement Haute-Pyrenees in de regio Occitanie, zuidwest Frankrijk met Tarbes als prefectuur is het genoemd naar de bergketen van de Pyreneeën. Met Madiran, beroemd om de rode wijn en met lokale voorzieningen op slechts 10 minuten afstand. Deze prachtige boerderij met traditionele kenmerken biedt flexibele woonruimte voor een groot/groot gezin, een zakelijke mogelijkheid of een luxueus tweede huis.
Er is gelegenheid om meer land te kopen indien gewenst.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 399.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers7
  • Slaapkamers4
  • Badkamers3
  • ReferentieUF-A16751

Locatie

Dit object ligt in Madiran (65700), in Hautes-Pyrénées (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod