Huis verkopen

Object in de Hérault, Occitanie

€ 540.000

Leuke en dynamische stad met alle winkels, station en prachtige rivier, gelegen op 5 minuten van het strand, 20 minuten van de snelweg en 30 minuten van Beziers.

Mooi dorpshuis vol licht dat volledig is gerenoveerd met smaak en kwaliteitsmaterialen! Het biedt een woonoppervlakte van 110 m2 met 3 slaapkamers (allen en suite), 3 badkamers met douche, een mooie volledig uitgeruste keuken met meubilair van hoge kwaliteit, een woonkamer (salon/eetkamer), 2 terrassen (één aan de voorkant met uitzicht op de rivier, één aan de achterkant), plus een aangename binnenplaats! Het huis beschikt ook over een ruime betegelde garage van ongeveer 100 m2 (geschikt voor 5 auto’s) en een zeer functionele kleine gite om familie of vrienden te ontvangen! Veel charme ! Zet uw koffers neer en geniet !

Begane grond = Grote entree met een gang van 10 m2 + toegang tot de garage/werkplaats van ongeveer 100 m2, volledig betegeld en met een elektrische poort + wasruimte + WC van 2 m2 + gite van 11,49 m2 met kleine keuken en douche, perfect om gasten te ontvangen + toegang tot de binnenplaats.

1e = Hal van 10..18 m2 met kasten + volledig ingerichte keuken met hoogwaardige materialen (koffiezetapparaat, centraal eiland met elektrische kookplaat, mooie afzuigkap, kasten, Amerikaanse koelkast, elektrische oven, magnetron, spoelbak, ingebouwde afwasmachine) met toegang tot het terras aan de voorzijde via openslaande deuren + woonkamer van 28 m2 met salon en eetkamer (met toegang tot het terras aan de voorzijde via openslaande deuren) + WC van 1.52 m2 + slaapkamer van 12,61 m2 (met toegang tot het achterterras) en zijn aangrenzende doucheruimte van 3 m2 (WC, wastafel en Italiaanse inloopdouche) + slaapkamer van 14. 70 m2 (toegang tot het achterterras).70 m2 (met toegang tot het achterterras) en aangrenzende doucheruimte van 5 m2 (WC, inloopdouche, dubbele wastafel en complete droger).

Exterieur = Een prachtige binnenplaats van 37,10 m2 toegankelijk via de garage of via het achterterras + een voorterras van 15 m2 met een barbecue en een prachtig uitzicht op de rivier en de boten + een niet over het hoofd gezien achterterras van 25 m2 met een mooi uitzicht en een trap naar de binnenplaats.

Extras = Volledig gerenoveerd met smaak + elektrische poort + elektrische verwarming en omkeerbare airconditioning in de slaapkamers + dubbele beglazing + elektrische rolluiken + jaarlijkse grondbelasting van 1790 €.

Prijs = 588.600 € (Zet uw koffer neer en geniet!)

De prijzen zijn inclusief makelaarskosten (betaald door de verkopers). De notariskosten moeten worden bijbetaald tegen het huidige officiële tarief.

Woningnummer: 31661
Prijs: 588.600 €
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Referentie: AB588600E

Overige kenmerken
Binnenplaats
Onmiddellijk bewoonbaar
Nabij de kust
Buitenruimte
Prestige
Privé parkeerplaats/garage
Verhuurmogelijkheden
Terras

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 540.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers3
  • Badkamers3
  • Referentie10765-AB588600E

Locatie

Dit object ligt in Agde (34300), in Hérault (regio Occitanie).

Contact opnemen

Real Estate Occitanie


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod