Huis verkopen

Object met zwembad in Hérault, Occitanie

€ 323.070
Oppervlakte 30 m²
Perceel 29.6 m²

Een high-end Para-Hotel in een naturistendorp in Agde

Het naturistendorp Cap d’Agde, opgericht in de jaren 1970 aan de poort van het natuurreservaat van Bagnas, strekt zich uit ten oosten van deze niet te missen badplaats. Het is de eerste naturistenbestemming in het Middellandse Zeegebied en het grootste naturistendorp van Europa. Vandaag de dag is het een investeringskans in een unieke plek, waar vrije tijd, vrijheid en feesten worden uitgedrukt in tolerantie en respect voor anderen.

Het dorp beschikt over alle faciliteiten, winkels, restaurants en diensten die nodig zijn voor het comfort van het dagelijks leven en is volledig autonoom. Het heeft ook belangrijke troeven: een 2 kilometer lange kustlijn met fijn zand en 3 uitgeruste stranden, en niet te vergeten een jachthaven met 300 ligplaatsen voor boten.

Deze luxe residentie met een toeristische roeping herbergt privé-appartementen, zwembad en jacuzzi’s, loungebar en restaurant, op een panoramisch terras met een adembenemend uitzicht.

Van T1 kamers tot 4 kamer suites, de appartementen van VIBES RESORT bieden je diensten en comfort van hoge standaard! Decoratie en designmeubilair, gezellige sfeer, ruime volumes, beveiligde privéparkeerplaats; hier is alles gericht op uw welzijn.

De nieuwe eigenaren hebben de mogelijkheid om 3 weken per jaar van de accommodatie te genieten.

De huurprijzen zijn niet gegarandeerd, maar de appartementen en de residentie worden beheerd door een manager die al lange tijd in het gebied actief is.

Op dit moment is de geschatte winstgevendheid voor het jaar na oplevering, zeer voorzichtig, tussen de 3,8 en 4%, afhankelijk van de appartementen. Vervolgens wordt het geschat tussen 5,5 en 6,8% zodra de residentie 3 jaar na oplevering operationeel is.

De residentie zal luxe zijn, uitgerust met een zwembad, twee jacuzzi’s, een bar / restaurant lounge zal op het dak met uitzicht op zee, winkels zullen op de begane grond, evenals een spa op het dak niveau.#VEFA SALE – LEVERING 4e kwartaal 2023 – WORK IN PROGRESS – Zone B1 (PTZ, belastingvrijstelling) – Normen RT2012 Verkoopprijs : 315 600 € – Kosten ten laste van de verkoper

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 323.070
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers1
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI58100

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Agde (34300), in Hérault (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod