Huis verkopen

Schitterende voormalige wijngaardschuur om te verbouwen met de mogelijkheid om 4 appartementen te creëren. Uniek

€ 209.000

Aangenaam dorp met alle winkels (bar, restaurants, pizzeria, bakker, scholen:) op 5 minuten van Magalas, 15 minuten van Beziers en 25 minuten van het strand !

Uniek ! Schitterende voormalige wijnbouwschuur om volledig te verbouwen, met een totale oppervlakte van 700 m2, verdeeld in 2 niveaus van 350 m2 elk. Een bouwvergunning is aanvaard om 4 onafhankelijke appartementen te creëren. Aangesloten op riolering, water en elektriciteit. Het heeft alleen uw verbeelding nodig om er iets unieks van te maken! Geweldig project met veel mogelijkheden! Vlakbij het dorpscentrum en met prachtig uitzicht !

Grond = Niveau van 350 m2 (ongeveer 33m lang en 11m breed) met oude wijntanks, stal en prachtige originele trap naar de 1e verdieping.

1e = Nog een niveau van 350 m2 met bestaand voormalig appartement en zolder om te verbouwen.

Extra’s = Bouwvergunning om 4 onafhankelijke appartementen te creëren (we hebben alle documenten) + totale verbouwing nodig (het dak moet opnieuw worden gedaan en er moeten vloeren worden gemaakt) + jaarlijkse onroerendgoedbelasting van 428 € + prachtig uitzicht + nabijgelegen dorpscentrum + geweldig project.

Prijs = 231.000 € (Geweldig project!)

De prijzen zijn inclusief makelaarskosten (betaald door de verkopers). De notariskosten moeten worden bijbetaald tegen het huidige officiële tarief.

Prijs: 231.000 €
Referentie: SMA231000EB

Overige kenmerken
Laatste woningen
Renovatie vereist
Verhuurmogelijkheden

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 209.000
  • Type objectOnbekend
  • Referentie10765-SMA231000EB

Locatie

Dit object ligt in Autignac (34480), in Hérault (regio Occitanie).

Contact opnemen

Real Estate Occitanie


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod