Advertentie publiceren

Object in de Hérault, Occitanie

€ 398.000
Oppervlakte 325 m²
Perceel 1500 m²
Aantal kamers 8 kamers

A03890 – Ruim terrein met zwembad, een grote, omheinde binnenplaats met zomerkeuken en een overdekte eethoek, een kleinere, meer intieme binnenplaats met “leeszaal”, een moestuin – talrijke elementen voor een perfecte woning.
Deze prachtige Languedoc residentie creëert zijn welkom rond de talrijke originele architectonische kenmerken. Hier vindt u elegantie en traditie in een omgeving van zon en wijngaarden met kust, bergen en platteland vlakbij.
Op slechts 5 minuten van Saint-Chinian met alle voorzieningen, restaurants, bars en een aantal straatmarkten, evenals de kleurrijke en geanimeerde tweewekelijkse markt op het met bomen omzoomde plein. 1/2 uur van het prachtige, sprankelende Middellandse Zee zand, 20 minuten van Béziers, die, samen met Montpellier zijn de populaire lokale culturele centra. De TGV naar Parijs doet er vanuit Béziers ongeveer 4 uur over.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 398.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers8
 • Slaapkamers5
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A03890

Locatie

Dit object ligt in Cébazan (34360), in Hérault (regio Occitanie).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod