Huis verkopen

Leuk gerenoveerd dorpshuis met 2 slaapkamers in een toeristisch dorp met restaurants en rivier.

€ 52.000

Mooi dorp met alle winkels (bars, restaurants, scholen, supermarkt, apotheek, mini-boerderij voor de kinderen en een prachtige galet rivier!), op 5 minuten van Reals (kano-kajak club), 25 minuten van Beziers en 35 minuten van het strand!

Volledig gerenoveerd dorpshuis met ongeveer 50 m2 woonoppervlak, 2 slaapkamers, leuke woonkamer met open keuken, wasruimte en een zolder van ongeveer 15 m2.

Begane grond = Gezellige woonkamer met open keuken van ongeveer 18 m2 (gaskookplaat, lagere en hogere eenheden) met stenen muren, hoofddeur met rolluik, tegelvloer (houtimitatie) en elektrische kachels.

1e = Hal van 2..24 m2 + slaapkamer van 13 m2 met ingebouwde kasten en tegelvloer.

2e = Hal van 2 m2 + slaapkamer van 12 m2 met ingebouwde kasten, houten vloer en balkenplafond + wasruimte van 3 m2 (handdoekdroger, douche met stralen, wc, wastafel) + zolder van ongeveer 15 m2 voor opslag (toegankelijk via een luik).

Extras = Dubbele beglazing + elektrische kachels + balkenplafond en stenen muren + in het hart van het dorp, dicht bij winkels en alle voorzieningen + ideaal vakantiehuis + jaarlijkse grondbelasting van slechts 128 €.

Prijs = 62.700 € (Gerenoveerd dorpshuis in een toeristisch dorp, ideaal vakantiehuis!)

De prijzen zijn inclusief makelaarskosten (betaald door de verkopers). De notariskosten moeten worden bijbetaald tegen het officiële tarief. Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Geo-risks: georisques. gouv. fr

Eigendom Id: 41425
Prijs: 62.700 €
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Referentie: C62700E

Overige kenmerken
Onmiddellijk bewoonbaar
Laatste woningen

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 52.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • Referentie10765-C62700E

Locatie

Dit object ligt in Cessenon-sur-Orb (34460), in Hérault (regio Occitanie).

Contact opnemen

Real Estate Occitanie


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod