Huis verkopen

Ruim karakteristiek dorpshuis met twee slaapkamers en een binnenplaats

€ 183.600
Oppervlakte 157 m²
Perceel 40 m²
Aantal kamers 3 kamers

A22621CST34 – Mooie karakteristieke dorpswoning 157m2 met een binnenplaats van 40m2 .
Deze dorpswoning biedt comfortabele, ruime accommodatie .
Bij binnenkomst heeft u een grote woon/slaapkamer 1 van 41,63m2 met een karakteristiek gewelfd plafond en de originele stenen dierentrog, openslaande deuren naar de binnenplaats. Aparte bijkeuken en WC.
Trap naar de eerste verdieping met een indrukwekkende lichte open woonkamer met wanden in zichtbare stenen van 33 m2, een trap leidt naar een slaapkamer op de tussenverdieping (21,42 m2). Vanuit de woonkamer gaat u verder naar de hal/kantoorruimte. Een echt kenmerk van het pand is de gloednieuwe moderne keuken in retrostijl met zwarte eenheden en houten werkbladen.
Er is een ruime doucheruimte met dubbele wastafels en een inloopdouche in Italiaanse stijl. De woning is onlangs gerenoveerd en verkeert in uitstekende staat. La Liviniere is een populair dorp en goed gelegen om van de regio te genieten. Het heeft twee restaurants, een tabac/presse, een apotheek
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 183.600
 • Type objectOnbekend
 • Kamers3
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A22621CST34

Locatie

Dit object ligt in La Livinière (34210), in Hérault (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod