Advertentie publiceren

Een unieke investeringskans in een natuurpark

€ 99.000
Perceel 255960 m²

Een unieke investeringskans in een natuurpark !

Aanééngesloten kavel met zeer rustige ligging, op een fraaie dominante hoogte (1000 meter) met prachtige vergezichten, op een rijke historische grond in het hart van het "Parc Naturel du Haut Languedoc " tussen de levendige en schilderachtige ….. ….Saint Pons de Thomières en La Salvetat sur Agout.

Het perceel behelst ruim 25,5 hectaren, is grotendeels omheind met palen en draad, en is goed per auto bereikbaar. Ze maakt deel uit van een onbedorven regio en lijkt geleidelijk samen te smelten met de nabijgelegen natuur. Het betreft een enigszins geaccidenteerd terrein dat voornamelijk uit grasland bestaat en uitermate geschikt is voor het houden van paarden of (vlees)koeien. Op het terrein is, gedurende de 4 seizoenen, vrijwel altijd een waterpoeltje (met aangrenzend strandje !) gevuld, gevoed door diverse stroompjes.
Niet alleen de flora is hier rijk maar tevens de fauna. Zo is het niet vreemd om hier herten, vossen, dassen, everzwijnen, marters en hazen te zien.
Op dit moment is de kavel niet aangesloten op het elektriciteit netwerk maar dit netwerk is wel op een steenworp afstand van de grond gelegen.

De huidige eigenaren zijn paardenliefhebbers en hebben de grond altijd voor dit doel gebruikt. Van hieruit hebben zij talrijke urenlange, soms dagenlange, trektochten te paard georganiseerd. Uiteraard zijn ook diverse andere gebruiksmogelijkheden denkbaar waarbij de woorden rust, agrarisch en buitenactiviteiten centraal staan.

De unieke ligging en het feit dat de grond volledig aaneengesloten is maken dit aanbod een unieke investeringskans!

Aanvaarding in overleg.

Exclusief aanbod.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 99.000
  • Type objectHuis
  • Referentie-2441

Locatie

Dit object ligt in La Salvetat-sur-Agout (34330), in Hérault (regio Occitanie).

Contact opnemen

France 4U

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod