Huis verkopen

In een gewild dorp, te renoveren dorpshuis met winkel en appartement.

€ 85.800

Een gewild dorp aan de rivier met alle winkels en restaurants, aan de rivier de Orb, 20 minuten naar Beziers en 30 minuten naar de stranden en de luchthaven Beziers-Cap d’Agde.

Gestitueerd in het hart van het dorp, solide dorpshuis om te renoveren met werkende winkelruimte en een appartement erboven. De winkel is reeds gerenoveerd tot een zeer hoge standaard en heeft een binnentrap naar een kelder onder de grond en naar de verdiepingen erboven. Deze unieke combinatie kan 100 m2 woonruimte bieden over 3-4 verdiepingen (inclusief de winkel), of 75 m2 woonruimte met de winkel als bedrijfsruimte of als garage.

Bodem = Kelder van 27 m2 met betonnen vloer.

Grond = Ingang via zijdeur of schuifdeuren naar winkelruimte van 27 m2 met vergunning voor alle activiteiten of als woonruimte of garage (vloer van gewapend beton met stalen balken) + parkeerplaats buiten.

1e = Lichte woonruimte van 22 m2 met kitchenette, reeds betegeld, wc van 2 m2 met wastafel (sanitair aanwezig).

2e = Voorgenomen woonkamer of slaapkamer van 27 m2 met ruimte voor en-suite badkamer met douche.

3e = Volledig af te werken met eigen vloer, muren, trap, :(balken reeds aanwezig).

Wasserij = Al het zware werk is gedaan (nieuw dak, ramen, luiken, elektriciteit, sanitair en gevel) + geheel gerenoveerde en functionerende winkel voor elke commerciële activiteit + uitstekende locatie + voorzien van badkamer, volledige keuken en geheel af te werken verdiepingen 2 en 3.

Prijs = 99.000 € (Uniek, veel potentieel!)

De prijzen zijn inclusief makelaarskosten (betaald door de verkopers). De notariskosten moeten worden bijbetaald tegen het huidige officiële tarief.

Eigendomsnummer: 28636
Prijs: 99.000 €
Grootte van het pand: 100 m2
Referentie: C121000E

Overige kenmerken
Renovatie vereist
Verhuurmogelijkheden

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 85.800
  • Type objectCommercieel
  • Referentie10765-C121000E

Locatie

Dit object ligt in Murviel-lès-Béziers (34490), in Hérault (regio Occitanie).

Contact opnemen

Real Estate Occitanie

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod