Huis verkopen

Voorwerp in Hérault, Occitanie

€ 35.200

Charmant dorp met restaurant en kruidenier, gelegen op 10 minuten van Pezenas (prachtige historische stad), 15 minuten van Roujan en 25 minuten van het strand !

Mooi terrein (niet bebouwbaar) van 432 m2, zeer charmant met zijn stenen muren en zijn centrale stenen waterput, ideaal voor een moestuin of vrije tijd, volledig omheind. Het heeft een watermeter (elektriciteit is dichtbij, dus kan gemakkelijk worden aangesloten). Veel bomen zoals citrusvruchten, appelbomen, mandarijnen en prachtige rozen en aromatische planten.
De tuin ligt in een beschermd gebied (Natura 2000) en is dus niet bebouwbaar.

Prijs = 35.200 € (Super charmant!)

De prijzen zijn inclusief makelaarskosten (betaald door de verkopers). De notariskosten moeten worden bijbetaald tegen het huidige officiële tarief. Informatie over de risico’s waaraan dit object is blootgesteld is beschikbaar op de website van Geo-risks: georisques. gouv. fr

Gevel Id: 53119
Grootte perceel: 432 m2
Referentie: NP35200E

Overige eigenschappen
Laatste woningen

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 35.200
  • Type objectOnbekend
  • Referentie10765-NP35200E

Locatie

Dit object ligt in Neffiès (34320), in Hérault (regio Occitanie).

Contact opnemen

Real Estate Occitanie


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod