Advertentie publiceren

Prachtig ensemble aan de rivier in een geklasseerd dorp direct bij een historisch monument

€ 795.000
Oppervlakte 600 m²
Perceel 673 m²
Aantal kamers 15 kamers

A12586 – Olargues is een mooi voorbeeld van een Franse middeleeuwse stad, gewaardeerd als een van de mooiste dorpen in Frankrijk, en het is in deze geweldige omgeving direct bij de brug van de duivel dat u dit geweldige ensemble kunt ontdekken, bestaande uit een authentiek Maison de maître met 11 slaapkamers en prachtige privé woonruimte in de moderne conversie van de voormalige stallen.
Het huis werd in 1836 gebouwd als een “postkoetsherberg” op de hoofdroute die Montpellier met Toulouse verbond. Het is met smaak en veel aandacht voor detail gerenoveerd met gebruikmaking van uitsluitend edele materialen en moderne technologie. Het kijkt uit over de rivier, waartoe een eigen toegang is vanuit de tuin.
Met succes uitgebaat als B&B, of voor conferenties, management- en ontwikkelingsseminars, kunst/cultuurcursussen, wandel- en fietsteams, wijnreizen en families die de hoogtepunten van het leven vieren – het wacht nu op zijn nieuwe eigenaar om er zijn stempel op te drukken.
Een zeldzame vondst, gelegen in een van de mooiste gebieden van de Herault.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 795.000
 • Type objectHuis
 • Kamers15
 • Slaapkamers11
 • Badkamers8
 • ReferentieUF-A12586

Locatie

Dit object ligt in Olargues (34390), in Hérault (regio Occitanie).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod