Advertentie publiceren

Vlakbij Beziers en Saint Chinian in een levendig dorp, karakteristiek huis met 4 slaapkamers en mooie tuin.

€ 249.000
Oppervlakte 175 m²
Perceel 230 m²
Aantal kamers 7 kamers

A12536 – Dit mooie herenhuis is een zeldzame vondst met zijn prachtige tuin en buitenruimte gecombineerd met het karakter van een Maison de maître. Veel originele kenmerken zoals de originele tegels zijn bewaard gebleven.
Op de begane grond biedt het een hal, mooie eetkamer en een mooie woonkamer en aparte keuken.
Op de eerste verdieping 4 ruime slaapkamers en een badkamer en op de tweede verdieping is er een zolderruimte die gedeeltelijk al is verbouwd en waar nog een extra badkamer kan worden gemaakt voor meer accommodatie – misschien voor een tienerkind of als verhuurmogelijkheid. Ook een geweldige atelierruimte voor kunstenaars.
Het perceel is terrasvormig zodat u een mooi aangelegd zitterras heeft naast de woonkamer en keuken op de begane grond en een hoger gelegen tuin die u kunt bereiken via een trap vanaf de begane grond of vanaf de balkons van de slaapkamers op de eerste verdieping.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 249.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers7
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A12536

Locatie

Dit object ligt in Puisserguier (34620), in Hérault (regio Occitanie).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod