Huis verkopen

Gloednieuw appartement, ten westen van Montpellier in een wijndorp

Oppervlakte 105 m²
Aantal kamers 5 kamers

99643DDE34b – Gelegen op enkele kilometers ten westen van Montpellier, profiteert het mooie wijndorp Saint-Georges-d’Orques van alle voorzieningen van de Capitool van de Languedoc. Deze gloednieuwe wijk, “le clos Orcas” , biedt vele financiële en praktische voordelen. De ligging is in een ontspannen woonomgeving, dicht bij het hart van het dorp en het’s winkels en diensten om het dagelijks leven te vergemakkelijken. Alle voorwaarden om u sereniteit en gemak in het dagelijks leven te brengen. “Le Clos Orcas” bestaat uit drie gebouwen van 3 verdiepingen, waarin een ruime keuze aan appartementen van 2 tot 4 kamers is ondergebracht, de meeste uitkomend op mooie balkons en mooie terrassen, met uitzicht op de binnentuin.

Kenmerken

 • Type objectOnbekend
 • Kamers5
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-99643DDE34b

Locatie

Dit object ligt in Saint-Georges-d'Orques (34680), in Hérault (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod