Huis verkopen

Gelijkvloerse woning, perfect onderhouden, met alle comfort en panoramisch uitzicht op de bergen.

€ 450.000
Oppervlakte 112 m²
Perceel 815 m²
Aantal kamers 4 kamers

A15664 – In het hart van het prachtige Parc Naturel Régional du Haut Languedoc, in een klein charmant dorpje met een uitzonderlijk uitzicht, kom en ontdek dit recente huis in een dominante positie! Op één niveau en met een oppervlakte van 115 m², is dit huis uit 2016, gebouwd op een kruipruimte, ontworpen met uitsluitend hoogwaardige materialen om een optimaal comfort te verkrijgen! Het omvat een inkomhal, een woonkamer die uitgeeft op het terras op het zuiden met een panoramisch uitzicht, een volledig uitgeruste functionele keuken, 3 ruime slaapkamers, een zeer ruime douchekamer, een wasruimte, een onafhankelijk toilet, een garage met een atelierruimte. Een jacuzzi is ook klaar om u te verwelkomen! Naast dit huis heeft u het genoegen te beschikken over een klein stuk tuin zoals in de goede oude tijd!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 450.000
 • Type objectHuis
 • Kamers4
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A15664

Locatie

Dit object ligt in Saint-Vincent-d'Olargues (34390), in Hérault (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod