Huis verkopen

Voorwerp in Hérault, Occitanie

€ 214.900
Oppervlakte 47 m²

Aan de poorten van Béziers en op 5 kilometer van de Middellandse Zee geniet Sauvian van een uitzonderlijke geografische ligging, tussen landbouwgrond en wijngaarden.
De gemeente is aantrekkelijk, dynamisch en gastvrij en staat bekend om haar moderne voorzieningen, de opwaardering van haar historische erfgoed en het belang dat ze hecht aan het behoud van haar omgeving. Bosgebieden, de productie van groene energie, de aanleg van een ecologische corridor, een educatief tuinproject en de installatie van nestkastjes en bijenkorven zijn slechts enkele van de initiatieven die de inspanningen van de gemeente illustreren.

In het hart van de nieuwe wijk Moulières, op slechts 10 minuten lopen van het stadscentrum, ontdek je Naturéa, gebouwd rond een aangelegd centraal blok. De residentie bestaat uit een kleinschalig gebouw met 28 appartementen (T1 bis tot T3) en 3 gegroepeerde duplexwoningen (T3 en T4). Het resultaat is een ontwikkeling op menselijke schaal die de geest van het dorp behoudt, met zijn spel van hoogtes, volumes en kleuren.
Alle woningen zijn ontworpen om je een ideale levenskwaliteit te bieden, met ruime interieurs die uitkomen op een terras, functionele ruimtes en grote ramen die je woonkamer overspoelen met licht. Op het penthouse niveau worden de royale buitenruimtes volwaardige leefruimtes.
De drie gegroepeerde duplexen hebben alle voordelen van een huis: toegang van buitenaf, privétuin, doorzonwoning, grote woonkamer met omkeerbare airconditioning, twee privéparkeerplaatsen…
Voor uw gemak heeft het hoofdgebouw van Naturéa een lift.
De residentie is beveiligd met automatische poorten en voetgangersdeuren, met toegangscontrole via elektromagnetische badge en videofoon. Er is ook een binnen- en buitenparkeerplaats en een garage.
Tot slot is Naturéa een voorbeeld op milieugebied. Op het gebied van koolstofuitstoot voldoet het aan de “2025 drempel” van de RE2020 milieuregelgeving en overtreft het de wettelijke vereisten. Een garantie voor duurzame, gezonde en aangename woningen met een gecontroleerd energieverbruik.
Beschikbaar onder de wet PINEL – renteloze lening mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Deze flat is off-plan beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie over de voortgang van de werkzaamheden.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 214.900
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers1
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI74067

Locatie

Dit object ligt in Sauvian (34410), in Hérault (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod