Huis verkopen

Voorwerp in Hérault, Occitanie

€ 184.900
Oppervlakte 43 m²

Aan de poort van Béziers en op 5 kilometer van de Middellandse Zee geniet Sauvian van een uitzonderlijke geografische ligging, tussen landbouwgrond en wijngaarden.

De gemeente is aantrekkelijk, dynamisch en gastvrij en staat bekend om haar moderne voorzieningen, de opwaardering van haar historische erfgoed en het belang dat ze hecht aan het behoud van haar omgeving. Bosgebieden, de productie van groene energie, de aanleg van een ecologische corridor, een educatief tuinproject en de installatie van nestkastjes en bijenkorven zijn slechts enkele van de initiatieven die de inspanningen van de gemeente illustreren.

Op 10 minuten lopen van het stadscentrum, in het hart van de nieuwe wijk Les Moulières, ligt Arboréa, aan de rand van een groot bebost park: een rustige omgeving, omzoomd met rustige wandelpaden, waar planten een ereplaats hebben.

Arboréa bestaat uit 3 laagbouwgebouwen en is een residentie op menselijke schaal met 40 appartementen van T2 tot T4. Ze zijn allemaal ontworpen om je een ideale levenskwaliteit te bieden, met ruime interieurs die uitkomen op een terras, functionele ruimtes en grote ramen die je woonkamer overspoelen met licht…

Op de begane grond heeft elke flat een eigen tuin, perfect om te ontspannen en te genieten van de mediterrane levensstijl.

Op de bovenste verdieping zijn de terrassen uitzonderlijk ruim en worden ze volwaardige woonkamers. Een bevoorrechte ruimte waar je familie en vrienden kunt ontvangen.

Luxe, aanpasbare functies

Beschikbaar onder de Loi PINEL – renteloze lening mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Deze flat is off-plan beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie over de voortgang van de werkzaamheden.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 184.900
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers1
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI74069

Locatie

Dit object ligt in Sérignan (34410), in Hérault (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod