Huis verkopen

Vrijstaand huis te renoveren op perceel van 960 m² tuin met zeer grote garage

€ 170.000
Oppervlakte 90 m²
Perceel 960 m²
Aantal kamers 4 kamers

A13825 – In het natuurpark van de Haut Languedoc en op een deel van de Hérault grenzend aan het departement Tarn, vindt u dit kleine plaatsje in een rustige en groene omgeving. Dit huis is vrijstaand op een natuurlijk perceel van 960 m². Het is gebouwd in 1953 en heeft een totale oppervlakte van 180 m², verdeeld in twee delen: de begane grond met een grote garage van 45 m² en een grote kamer van 45 m², ook gebruikt voor familie maaltijden, met een wasruimte. Het andere deel komt overeen met de eerste verdieping van het huis met een oppervlakte van ongeveer 90 m² en bestaande uit een grote keuken, een grote twee kamer salon met een open haard, een grote badkamer met een groot raam boven het bad waardoor u het landschap direct vanuit uw bad kunt bewonderen, twee slaapkamers en een opslagruimte. Eenmaal opgeknapt zal dit huis een waar paradijs zijn !

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 170.000
  • Type objectHuis
  • Kamers4
  • Slaapkamers2
  • Badkamers1
  • ReferentieUF-A13825

Locatie

Dit object ligt in Verreries-de-Moussans (34220), in Hérault (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod