Huis verkopen

Object in Lot, Occitanie

€ 125.350
Oppervlakte 58 m²
Perceel 47 m²

Genesteld in het hart van een middeleeuws dorp, op loopafstand van restaurants en voorzieningen – een volledig gerenoveerd huis met 2 slaapkamers waar je niets aan hoeft te doen.

Dit lieflijke dorpshuis is onlangs gerenoveerd en is de ideale uitvalsbasis in een bijzonder populair deel van de Dordogne-vallei. Op een steenworp afstand van een aantal van de bekendste “plus beaux villages” van de Lot zou dit kleine dorpshuis een fantastisch vakantiehuis of investeringsobject zijn.

De begane grond biedt een keuken met zichtbare stenen, nieuw ingerichte kasten en apparatuur. Een nieuwe trap naar de eerste verdieping brengt ons naar een open ruimte met ingebouwde rekken die zou kunnen dienen als slaapkamer, woonruimte of misschien kantoorruimte. De aparte badkamer en het toilet bieden nieuw geïnstalleerde, moderne faciliteiten. Weer naar boven naar de derde verdieping en een tweede slaapkamer of misschien kleedruimte, kantoor enz.

Het pand is onlangs verbouwd en gedecoreerd. Originele elementen zoals stenen en balken zijn waar nodig behouden.

Het dorp zelf is populair en heeft goede dagelijkse voorzieningen. De grotere plaatsen Souillac, Brive en St Cere zijn gemakkelijk te bereiken. De toegang tot de snelweg en het vliegveld van Brive maken dit een zeer interessante optie voor een vakantiehuis of een huuraccommodatie.

Het aangrenzende pand is beschikbaar en het paar zou een bijzonder interessante investeringsoptie zijn. Zie BVI68441 voor meer informatie.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 125.350
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI68439

Locatie

Dit object ligt in Bétaille (46110), in Lot (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod