Huis verkopen

Object met zwembad in Lot, Occitanie

€ 595.000
Oppervlakte 409 m²
Perceel 8310 m²

Uniek in de sector, een prachtig huis met 5 slaapkamers dat trots boven de indrukwekkende kliffen van de Célé-vallei uittorent en een onvergelijkbaar uitzicht tot in de verte biedt. Moet gezien worden om het te geloven!

Vanaf het moment dat je dit huis binnenkomt, zul je versteld staan en onder de indruk zijn van de doordachtheid en vindingrijkheid waarmee het is ontworpen.

Kleur bepaalt het script en geeft elke kamer een unieke persoonlijkheid. Vorm en functie zijn in harmonie in elke zorgvuldig ontworpen ruimte in het pand.

Op de begane grond kunnen schuifdeuren worden gebruikt om privéruimten en mogelijke appartementruimten te creëren. Kleedkamers en grote doucheruimtes met eigen badkamer zijn er in overvloed.

Alle kamers komen uit op de prachtige, dubbelhoge, centrale ontvangstruimte met glazen atriumdak. Je ogen worden op natuurlijke wijze naar dit element getrokken, waardoor het licht het hele huis binnenstroomt.

De indeling is vakkundig ontworpen, zodat je kunt lopen tussen het centrale atrium, de indrukwekkend ingerichte keuken, de eethoek, de woonkamer met zijn ambachtelijk gemaakte open haard en de handige wasruimte/voorbereidingsruimte.

Vanuit elke kamer is er toegang tot de grote overdekte veranda’s of tot de binnenplaats.

Boven is de prachtige overloop die alle vier de zijden van het atrium beslaat en doet denken aan een Riad. De binnentuin is een genot om op neer te kijken.

Naast meer slaapkamers met eigen badkamer is er een grote kunstenaarswerkplaats met hoge plafonds en een muur van ramen, en nog een groot kantoor/werkplaats met toegang tot een eigen overdekt balkon met prachtig uitzicht op de kliffen en de heuvels.

Het pand wordt verwarmd via een aardwarmtepomp die de vloerverwarming voedt. Dit zorgt voor een aangename en gelijkmatige temperatuur gedurende de wintermaanden.
Met een uitstekende beoordeling van ‘B’ voor energieverbruik en de hoogste beoordeling van ‘A’ voor de uitstoot van broeikasgassen is dit pand niet alleen verbluffend mooi, maar ook zeer efficiënt.

Vlakbij het huis en toegankelijk vanuit de keuken, eetkamer en woonkamer ligt een heerlijk zwembad. Er is ook een nuttige regenwatertank van 30 m3.

Er zijn verschillende verhoogde bedden voor het kweken van groenten, waaronder een kleine saffraanplantage.

Een apart gebouw van 45m² kan verbouwd worden tot bijgebouw of gebruikt worden als garage voor 2 voertuigen.

Er is ook de mogelijkheid om twee aparte percelen bosgrond van in totaal 22.210m² (niet bebouwbaar) aan te kopen op loopafstand van het huis en ook met uitzicht over de rivier de Célé. Deze zouden perfect zijn voor het opzetten van een boomhut, een hangmat of als houtvoorraad.

Dit is echt een eigendom dat bezocht moet worden om het doordachte ontwerp, de aandacht voor detail, het concept van de ruimtes, en de kleuren en het decor, die allemaal integraal deel uitmaken van het hart en de ziel van deze glorieuze plek, ten volle te waarderen!

Het is zo zeldzaam dat eigendommen als deze op de markt komen. Grijp deze kans en boek nu je bezoek! Je zult niet teleurgesteld zijn!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 595.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers6
 • ReferentieBVI69722

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Brengues (46320), in Lot (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod