Huis verkopen

Object in Lot, Occitanie

€ 252.000
Oppervlakte 86 m²
Perceel 12200 m²

Dit troglodieten huis is uitzonderlijk! Het uitzicht over de Célé-vallei en het einde van Cabrerets is uniek en fantastisch. Door de ligging heb je het hele jaar door maximaal zon, terwijl je toch in de vallei zit, wat zeldzaam is. Het terras van 40 vierkante meter, met stenen barbecue, kijkt uit over de rivier en biedt een uitzonderlijk panorama.

De troglodieten woning bestaat uit een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer met wc op de eerste verdieping. Op de begane grond is er een kelder en een slaapkamer met eigen doucheruimte en apart toilet. Ook op de begane grond maken een bron met vijver en een washuis dit object tot een uitzonderlijk product.

Alles op een terrein van 600 m2 met terrassen, inclusief een klein stenen bijgebouw. Daarnaast zijn er verschillende percelen hakhoutgrond van in totaal ongeveer 11.600 m2.

Een echte “coup de coeur”.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 252.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers2
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI70815

Locatie

Dit object ligt in Cabrerets (46330), in Lot (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod