Advertentie publiceren

Huis in de Lot, Occitanie

€ 272.000
Oppervlakte 374 m²
Perceel 7535 m²


Natuurstenen woonhuis, geschikt voor het runnen van kleinschalige ‘chambres d’hotes’ met afzonderlijke gîte, een privé-appartement, zwembad en garage op 7.535 m² grond (waarvan ruim 6.500 m² aan de overkant van de weg) op doorstoom-locatie vlakbij de rivier de Lot. 

Het pand (ca 300 m² woonoppervlak in totaal) heeft als indeling op de begane grond o.a. eetkamer van 25 m², een woonkamer van 25 m², een ontspanningsruimte van 25 m², wijnkelder van 30 m², keuken/buanderie van 20 m² en een nog in te richten vertrek van 50 m².

Eerste verdieping (te bereiken via binnen- en buitentrap) bevinden zich de 2 chambres d’hôtes: een slaapkamer ensuite van 26 m² met salon, eigen badkamer en toilet en een tweede slaapkamer van 15 m² met eigen badkamer en toilet. Beide kamers hebben een eigen entree en overdekt terras. 

Het privé-appartement (2 niveaus) bevindt zich op de tweede verdieping met ruime overloop, keuken/eetkamer van 25 m² , woonkamer van 25 m² en twee slaapkamers (15 en 18 m²) met 2 badkamers. 

De gîte (ca. 73 m²) en heeft een grote keuken, eetkamer, woonkamer met klein balkon, een slaapkamer en een badkamer. 

In de tuin een zwembad van 8 bij 5 meter (liner), boomgaard, grote garage en veel parkeergelegenheid. 

Gelegen aan doorgaande weg in de mooie Lot-vallei met voorzieningen in de nabijheid.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 272.000
  • Type objectHuis
  • Referentie2001

Locatie

Dit object ligt in Cahors (46000), in Lot (regio Occitanie).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod