Advertentie publiceren

Huis in de Lot, Occitanie

€ 478.000
Oppervlakte 208 m²
Perceel 6075 m²

 

Historisch, eeuwenoud en geheel gerenoveerd woonhuis ‘en pierre’ met verwarmd zwembad en te renoveren appartement/gîte, gelegen in een monumentaal dorp in de Bouraine, het prachtige natuurlijke gebied op de grens van de Dordogne en Lot. 

Indeling woonhuis (163 m² woonoppervlak) met op tuinniveau/onderste verdieping een woonkamer van 30 m² met plavuizen vloer en inbouwkast, een bijkeuken/buanderie van 15 m² met wasmaschine-aansluiting, 2 kelders van elk 10 m² en een garage van 32 m². 

Op de eerste verdieping (te bereiken via interne en externe trap/bolet) met een entree van 5 m² met houten vloer, een toilet, woonkamer van 47 m² met open keuken, haard en houten vloer, gang, 3 slaapkamers van 13, 11, 16 m², badkamer van 9 m² met o.a. ligbad, douche en dubbele wastafel, separaat toilet.

Op de tweede verdieping een overloop en zolderslaakamer van 20 m² met eigen badkamer (o.a. douche, wastafel, toilet). Vertrek van 40 m² voor evt. extra woonruimte.

Het pand is voorzien van dubbele beglazing, een septic tank, houtkachel en verwarming d.m.v. elektrische convectoren.

In de tuin bevindt zich het verwarmde zoutwater zwembad van 10 bij 5 meter met elektrisch bedienbaar rolluik. Poolhouse.  

Hangaar ‘en pierre’ met garage. Verder is er een te renoveren appartement van 45 m² met een woonkamer, open keuken, badkamer en toilet.  

Een prachtig pand met veel sfeer in en om de woning, gelegen in het hart van een historisch dorp dominant bovenop een heuvel.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 478.000
  • Type objectHuis
  • Referentie2036

Locatie

Dit object ligt in Cassagnes (46700), in Lot (regio Occitanie).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod