Huis verkopen

Huis in de Lot, Occitanie

€ 230.000
Oppervlakte 120 m²
Perceel 5000 m²
Aantal kamers 5 kamers

Dit uitstekend onderhouden huis ligt heerlijk vrij, midden op de 5000 m2 eigen grond.  Nagenoeg geen geluiden van verkeer of omwonenden. Een kort stukje de heuvel af naar het dorp met bakker, weekmarkt, restaurantjes en diverse andere winkeltjes.  Mooi uitzicht over de ongerepte natuur. Optimakle privacy.

U komt binnen in een hal van waaruit u linksaf de woonkamer inloopt. Daar zijn aan de voor- en aan de achterkant openslaande deuren naar de terrassen. Loopt u rechtdoor vanuit de entree, dan komt u in de volledige ingerichte keuken.  Ook vanuit de keuken openslaande deuren naar het achterterras.  Als u vanuit de hal rechtsaf gaat komt u in de lange gang met toilet, ruime badkamer en drie flinke slaapkamers. Aan het einde van de gang een binnendeur naar de grote en goed geïsoleerde garage. (mogelijkheid om een appartement te maken.) Naast de garage nog een carport.
Verwarming door middel van een houtkachel die hete lucht naar alle kamers kan verspreiden.. Ter eventuele ondersteuning zijn er elektrische radiatoren in alle ruimtes.
Het huis ligt midden op een prachtig groen perceel met verschillende plekjes om terrasjes voor elk jaargetijde te creëren. De aanleg van een zwembad is hier geen probleem.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 230.000
  • Type objectHuis
  • Kamers5
  • ReferentieC262

Locatie

Dit object ligt in Catus (46150), in Lot (regio Occitanie).

Contact opnemen

Bouriane Maisons


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod