Huis verkopen

Huis in de Lot, Occitanie

€ 495.000
Oppervlakte 320 m²
Perceel 9070 m²

Op 5 kilometer van een authentiek plaatsje met diverse voorzieningen in de Bouriane, ten noordwesten van Cahors, ligt dit ‘ensemble de batiments’ , een voormalige boerderij bestaande uit een woonhuis ‘en pierre’, 2 ruime gites, een groot zwembad en diverse bijgebouwen op ruim 9.000 m². Besloten ligging aan de rand van een gehucht met enkele buren. Werkzaamheden in de afwerking/isolatie te voorzien.

Het hoofdhuis (woonoppervlak ca. 100 m², eenvoudig ingericht) bestaat op de begane grond uit een leef/woonvertrek van 48 m² met open keuken en tuindeuren naar buiten. 

Boven een salon/woonkamer van 24 m² met houtkachel in de schouw en deur naar het terras (die toegang tot de tuin geeft) en een slaapkamer van 16 m² met een badkamer en toilet. 

Op zolder is er de mogelijkheid om nog 2 kamers en badkamer te realiseren.

Een van de schuren is verbouwd tot woonruimte en hier bevinden zich de 2 gîtes met in totaal een woonoppervlak van 240 m².

Gite 1 (8-10 personen) heeft een woonkamer van 34 m², een eetkeuken van 20 m², toilet, 4 slaapkamers en 2 badkamers. Woonoppervlak ca. 120 m².

Gite 2 (6-8 personen) heeft een woonkamer, een open keuken met eethoek van 50 m², een open keuken, 3 slaapkamers en twee badkamers. Woonoppervlak ca. 100 m². 

Schuur van 200 m² met velux-ramen, een werkplaats c.q. ontspanningsruimte van 40 m² met toilet is gerealiseerd; mogelijkheid tot uitbereiding woonruimte.

Groot zwembad van 15 bij 6 meter.

Aan de achterkant van de woning is tegenover het zwembad nog een gebouwtje met buitendouche en toilet.

Ideaal voor combinatie van wonen en verhuren of te gebruiken als groot familiehuis.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 495.000
  • Type objectHuis
  • Referentie342059

Locatie

Dit object ligt in Catus (46150), in Lot (regio Occitanie).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod