Huis verkopen

Object met zwembad in Lot, Occitanie

€ 465.000
Oppervlakte 245 m²
Perceel 102194 m²

Ben je op zoek naar een moderne, goed geïsoleerde woning in een geïsoleerde situatie met uitzicht over meer dan 10 hectare land? Zoek dan niet verder!

Dit grote en ruime huis ligt terug van de weg en heeft toegang via elektrische poorten. Het heeft een grote zitkamer met vloerverwarming en een open haard, een grote, volledig ingerichte keuken/eetkamer, een slaapkamer, een doucheruimte en een apart toilet, een kantoor, een sportruimte/kleine fitnessruimte en een wasruimte/ketelkamer, allemaal op de begane grond. Boven is er een grote grote slaapkamer, een doucheruimte en een apart toilet. De muren en het plafond zijn volledig geïsoleerd, er is airconditioning en overal is dubbele beglazing.

Rondom het hoofdgebouw zijn zorgvuldig terrassen aangelegd, zodat je het hele jaar door van het buitenleven kunt genieten.

Aan de voorkant van het pand ligt een ingegraven zwembad van 5 bij 10 meter met een rolluik en een overkapping, zodat het onder alle weersomstandigheden gebruikt kan worden.

Vlakbij is er een prachtig en volledig onafhankelijk gastenverblijf van 35m², met keuken/eetkamer/slaapkamer en douche/toilet. Het kleine terras buiten biedt een prachtig, weids uitzicht over het glooiende landschap.

Een petanquebaan van 36m² ligt vlakbij en is netjes ingepast in het landschap.

Er zijn geen naaste buren en het uitzicht in alle richtingen is ongehinderd. Het is echt een heerlijke plek!

Het nabijgelegen dorp ligt op slechts 8 km afstand waar je alle winkels en diensten vindt en een tweewekelijkse markt.

Een bezoek is echt een aanrader!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 465.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers5
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI69084

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Cœur-de-Causse (46240), in Lot (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod