Advertentie publiceren

Huis in de Lot, Occitanie

€ 305.000
Oppervlakte 224 m²
Perceel 12614 m²

Authentiek, volledig natuurstenen woonhuis, een voormalige watermolen, op een lommerrijk terrein van ruim 1,2 hectare met eigen molenvliet. Het geheel ligt in het gebied op de grens van de departementen Lot en Lot-et-Garonne, in een bewoonde omgeving vlakbij het dorp met voorzieningen. Doorgaande weg en spoorlijn in de nabijheid. 

Indeling woonhuis met op de begane grond (rez-de-jardin) een entree van 32 m² met inbouwkast, een woonkamer van 30 m² met stenen vloer en balkenplafond, een zomerkeuken van 47 m² met haard, een bijkeuken van 14 m² en een slaapkamer van 15 m². Verder nog een garage van 70 m², een opslagruimte van 40 m² en een kapschuur van 16 m².

Op de verdieping, te bereiken met een interne trap, is een keuken van 20 m² met plavuizen vloer, een woonkamer van 30 m² met houtkachel, mezzanine (vide), en een schuifpui naar het terras met uitzicht over de molenvliet. Groot vertrek van 115 m³ met mogelijkheid voor extra woonruimte. Gang en kantoortje, 2 slaapkamers (10 en 12 m²), toilet en een badkamer van 5 m² met o.a. ligbad. Dressing van 7 m².

Het pand is voorzien van centrale verwarming en is aangesloten op de riolering.  

Bijgebouw van 324 m² met o.a. douche en toilet.

Voor liefhebbers van karakter, oude stenen en water op eigen terrein.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 305.000
  • Type objectHuis
  • StatusVerkocht
  • Referentie1998.21

Locatie

Dit object ligt in Duravel (46700), in Lot (regio Occitanie).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod