Advertentie publiceren

Huis in de Lot, Occitanie

€ 290.000
Oppervlakte 93 m²
Perceel 2000 m²

Geheel uit natuursteen opgetrokken woonhuis, gebouwd op kelders. Enkele bijgebouwen deels ook uit natuursteen en een terrein van ca. 2000 m². landelijke ligging, niet ver (2 kilometer) van een mooi stadje met diverse voorzieningen zoals supermarkt en restaurants. Ligging in een gehucht aan de rivier de Lot.

Indeling woonhuis op de begane grond (te bereiken via buitentrap naar bolet): eetkeuken van 21 m² met houtkachel, inbouwkast en balkenplafond; houten vloer, woonkamer van 21 m² met houten vloer en toegang naar terras, slaapkamer van 24 m² met houten vloer, gang, tweede slaapkamer van 12 m² met houten vloer, badkamer met douchecabine, wastafel en toilet en een study/extra slaapkamer van 6 m² met houten vloer.

In de onderverdieping een gewelfde kelder en een groot vertrek. 

Verwarming d.m.v. elektrische kachels, deels dubbel glas en een septic tank.

Garage met badkamer, toilet en wasmachine-aansluiting

Natuurstenen schuur van 140 m² en een hangaar van 150 m². 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 290.000
  • Type objectHuis
  • Referentie2008.21

Locatie

Dit object ligt in Duravel (46700), in Lot (regio Occitanie).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod