Advertentie publiceren

Huis in de Lot, Occitanie

€ 279.000
Oppervlakte 230 m²
Perceel 8570 m²

Voorliefhebbers van originele panden: Dertiende-eeuws ‘ensemble de bâtiments’, bestaande uit een hoofdhuis van 173 m² woonoppervlak en een schuur die verbouwd is tot een gîte van 57 m². Prachtige, monumentale tuin en binnenplaats van 8.570 m². Gelegen aan de rand van en idyllisch, landelijk dorp op een heuvel met prachtig uitzicht op het golvende landschap van de Lot met uitgestrekte wijnvelden en bossen. 

Indeling hoofdhuis (173 m²) met op de begane grond een salon van 18 m² met balkenplafond en schuifpui naar de binnenplaats, woonkamer van 21 m² met haard en balkenplafond, kantoor/kleine slaapkamer van 8 m² met balkenplafond en schuifpui naar de tuin, keuken van 11 m² met balkenplafond.

Op de eerste verdieping een woonkamer van 23 m² met houten vloer en balkenplafond, slaapkamer van 8 m², grote slaapkamer van 20 m² met houten vloer, badkamer van 8 m² met o.a. ligbad, wastafel, bidet en toilet.

Op de tweede verdieping is de zolder verbouwd tot woonruimte met een salon van 25 m² met houten vloer, slaapkamer van 10 m² en een slaapkamer van 20 m² met velux raam.

Indeling gîte (57 m²) met woonkamer van 26 m²met tuindeur naar buiten, keuken van 7 m², badkamer met o.a. douche en toilet, opslagruimte van 44 m² en een slaapkamer van 17 m² op de vide/mezzanine.

Het hoofdhuis is voorzien van centrale verwarming. Ouderwets interieur.

Carport en CV-ruimte met olietank.

Een authentiek geheel op een landelijke locatie op een heuvel met prachtig uitzicht en een aantrekkelijke omgeving in de wijngaarden ten zuiden van de rivier de Lot.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 279.000
  • Type objectHuis
  • Referentie2078

Locatie

Dit object ligt in Duravel (46700), in Lot (regio Occitanie).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod