Advertentie publiceren

Huis in de Lot, Occitanie

€ 795.000
Oppervlakte 350 m²
Perceel 130000 m²

Gelegen op korte afstand van het gezellige stadje Gourdon nabij de grens van de departementen Lot en de Dordogne; prachtig natuurstenen woonhuis met ‘maison d’amis’, verwarmd zwembad en 13 hectare grond. Het geheel heeft een woonoppervlak van 350 m2, met kwaliteit gerestaureerd en voorzien van alle moderne comfort, met behoud van het authentieke karakter. Unieke ligging met veel natuur, rust en privacy. Geen directe buren.

Het ‘ensemble’ wordt bereikt middels een eigen privé weggetje leidend naar een ruime parkeerplaats. De twee huizen zijn verbonden middels een ‘pigeonnier’; de duiventoren. 

Het hoofdhuis heeft een enorme woonkamer van ca. 80 m2 met grote open keuken, een salon met haard, drie slaapkamers, waarvan een met badkamer ensuite en nog een aparte badkamer. Separaat toilet. Middels een stenen trap toegang tot de onder-etage met nog eens drie slaapkamers en een badkamer. Alle kamers hebben toegang tot mooie terrassen. 

Separaat gastenhuis met charmante woonkamer met open keuken en op de etage twee slaapkamers en een badkamer met bad en douche. Onder de woonkamer bevindt zich een wijnkelder.  

Verwarmd zwembad van 15 x 6 meter, poolhouse met douche en toilet, ruim terras, een buitenkeuken en ruimte met wasmachine en droger. 

Mooie binnenplaats met fraaie lindebomen en enkele oude varkensstallen, ruime werkplaats, houtopslag en schaduwrijke plekjes om te genieten. Tevens op het terrein twee ruïnes van oude huizen.

Vloerverwarming (op gas) en dubbel glas. Goede voorzieningen.

Op zo’n vijf minuten rijden ligt het Middeleeuwse stadje Gourdon met restaurants, winkels en supermarkten en toch volop rust en privacy. 

Uniek geheel!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 795.000
  • Type objectHuis
  • Referentie297836r

Locatie

Dit object ligt in Gourdon (46300), in Lot (regio Occitanie).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod