Huis verkopen

Mooi en groot dorpshuis met 1 gite, 4 slaapkamers, voorzien van alle moderne gemakken. Dicht bij amen

€ 399.000
Oppervlakte 320 m²
Perceel 1023 m²
Aantal kamers 10 kamers

A17409 – Mooi en groot huis gelegen aan de rand van een klein dynamisch dorp (winkels, school, medisch centrum) op 10 min van Gourdon.
Zeer goed gerenoveerd en perfect onderhouden, het biedt grote kamers waaronder een grote eetkamer en een mooie woonkamer die uitkomt op een terras-solarium van 120 m2 met zijn zomerkeuken. De slaapkamers zijn zeer ruim, elk met een eigen badkamer of douche.
Op de eerste verdieping zult u zeker genieten van de enorme suite van 80 m2 met badkamer en dressing; de droom van elke ouder!
Op de begane grond, met een onafhankelijke ingang, een appartement / gite voor familie of om huurinkomsten te genereren: woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer, toilet. Bovendien, kantoor en wasruimte, talrijke opslagruimtes.
De tuin is omsloten door een lage stenen muur en heeft geen inkijk. Er is ook een enorme garage (werkplaats, klassieke auto’s of extra accommodatie).
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 399.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers10
  • Slaapkamers4
  • Badkamers4
  • ReferentieUF-A17409

Locatie

Dit object ligt in Gourdon (46300), in Lot (regio Occitanie).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod