Huis verkopen

Object in Lot, Occitanie

€ 132.000
Oppervlakte 120 m²
Perceel 1107 m²

Exclusief bij Beaux Villages! Goed gelegen in het hart van een drukke marktstad, is dit een aantrekkelijke optie voor iedereen die op zoek is naar een beleggingspand.
Het pand was oorspronkelijk een groot huis, maar biedt nu twee zelfstandige appartementen*, elk met twee slaapkamers, een ingerichte keuken, dubbele beglazing en elektrische verwarming.
Het pand ligt in een grote tuin, verdeeld zodat elk appartement zijn eigen ruimte heeft, met voldoende parkeergelegenheid. Er is een onafhankelijke toegang van buitenaf, zodat elk appartement volledig op zichzelf staat.
Ze zijn een aantal jaren succesvol verhuurd geweest, maar zijn nu beschikbaar met leegstaand bezit.
Dichtbij bekende toeristische trekpleisters als Rocamadour en Gouffres de Padirac en op loopafstand van alle winkels en voorzieningen, is dit een ideale gelegenheid voor iedereen die op zoek is naar een investeringsobject tegen een zeer concurrerende prijs!

*N.B. de appartementen kunnen niet afzonderlijk worden verkocht.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 132.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI66948

Locatie

Dit object ligt in Gramat (46500), in Lot (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod