Huis verkopen

Object met zwembad in Lot, Occitanie

€ 799.000
Oppervlakte 270 m²
Perceel 3079 m²

Dit ruime huis ligt op het rustige platteland van de Causse de Limogne en is absoluut adembenemend. Je wordt er op slag verliefd op!

Het pand is prachtig en sympathiek gerenoveerd, heeft 7 slaapkamers en is ingericht en gemeubileerd met charme om een stijlvol huis te bieden waarin modern en traditioneel goed samengaan.

Buiten ligt het zwembad in een eigen, aangelegd gebied en de buitenkeuken, volledig uitgerust met een commerciële, houtgestookte oven en met een overdekte eethoek is een heerlijke ruimte om te entertainen of om gewoon die lange, zwoele zomeravonden door te brengen met een glas wijn in de hand.
Het zonnige terras kijkt uit op de eigen ommuurde tuin en er is een prachtig uitzicht vanaf het zwembad over de velden en het bos.

Ruime kelders onder het huis bieden een handige was- en workshopruimte en een opslagruimte voor wijn.

Er is een schuur met twee verdiepingen en stallen met 6 paardenboxen die kunnen worden verbouwd tot extra accommodatie (mogelijk gitebedrijf – afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Met winkels en voorzieningen op slechts 6 km en slechts 15 minuten naar het centrum van Cahors, heeft dit object het allemaal! Gemak van locatie, rust, stilte en een hoge standaard van presentatie. Echt een heerlijke plek om tijd door te brengen!

Een bezoek wordt ten zeerste aanbevolen en we dringen er bij je op aan om je bezoek nu te boeken, want dit huis zal snel in beslag worden genomen!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 799.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers7
 • Badkamers5
 • ReferentieBVI70473

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Lalbenque (46230), in Lot (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod