Huis verkopen

Object met zwembad in Lot, Occitanie

€ 415.000
Oppervlakte 145 m²
Perceel 12995 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! We dagen je uit om niet meteen verliefd te worden op dit prachtige, traditionele, stenen huis, gelegen in het hart van het Parc Naturel des Causses du Quercy.

Dit huis met privézwembad is prachtig gepresenteerd en heeft een onmiskenbare aantrekkingskracht. Het ligt op een terrein van meer dan 12000 m² met uitzicht over het omringende platteland.

In dit huis met 3 slaapkamers en 2 badkamers is de traditionele charme van een Quercynoise huis bewaard gebleven, bijvoorbeeld in de originele parketvloeren en de elegante eetkamer en salon, en het is smaakvol gerenoveerd met moderne materialen.

De keuken en de grote bijkeuken zijn beide voorzien van prachtige granieten werkbladen. De keuken heeft een karakteristiek fornuis en de heerlijke, traditionele broodoven is er met stijl in verwerkt.

Vanuit de ramen aan de zuidkant heb je uitzicht over de prachtige, volgroeide tuinen en het achterliggende landschap en het overdekte terras is een geweldige ruimte om buiten te eten.

Het zwembad, met zijn mediterrane sfeer, wordt verwarmd met een warmtepomp. Het is perfect privé en een heerlijke ruimte om te ontspannen.

Een truffelboomgaard en weilanden liggen ernaast, omringd door stenen muren en sommige van de percelen zijn aangewezen als bebouwbaar. Er is een garage met ruimte voor twee auto’s, een kleine, stenen varkensstal en ook een waterput aan de achterkant van het pand.

Het is zonder aarzeling dat we een bezoek aan dit heerlijke huis aanbevelen. Je zult niet teleurgesteld zijn! Neem nu contact met ons op!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 415.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI75774

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Espédaillac (46320), in Lot (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod