Advertentie publiceren

Huis in de Lot, Occitanie

€ 399.000
Oppervlakte 220 m²
Perceel 4296 m²

Karakteristieke woning met veel woonruimte, een zwembad met poolhouse, garage, werkplaats en tweede deel dat nog verbouwd kan worden, gelegen op een boomrijke, diepe tuin van ruim.4.200 m² in een prachtige heuvelachtige omgeving met wijnvelden, bossen en idyllische plaatsjes.

Het woonhuis heeft in dit deel een woonoppervlak van ca. 115 m² met o.a. een grote woonkamer van 45 m² met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Verder zijn er nog eens 3 royale slaapkamers (28, 28 en 50 m²) met eigen badkamer en ingang.  

Er is nog een woondeel dat desgewenst verbouwd kan worden tot een separate gîte. 

Gelegen in het hart van een tuin met schaduwrijke plekjes en met een jeu de boules baan. 

Zwembad en poolhouse met barbecue gedeelte. 

Deze woning is geschikt voor liefhebbers van het Franse dorpsleven.

Goed gelegen tussen de wijngaarden in de Lot-vallei op slechts zo’n 400 meter naar de rivier de Lot en op enkele kilometers van een schitterend, verzorgd stadje met voorzieningen aan de rivier de Lot. Op zo’n 20 kilometer ligt Cahors, de hoofdstad van de Lot met oude binnenstad en enkele Romeinse overblijfselen. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 399.000
  • Type objectHuis
  • Referentie1962

Locatie

Dit object ligt in Luzech (46140), in Lot (regio Occitanie).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod