Advertentie publiceren

Huis in de Lot, Occitanie

€ 299.000
Oppervlakte 130 m²
Perceel 21400 m²

Prachtig, van oorsprong eeuwenoud Frans landhuis ‘en pierre’ (130 m² woonoppervlak) met grote toren, geheel opgetrokken uit de lokale natuursteen. Natuurlijk, vlak en onderhoudsarm terrein van ruim 2 hectare, grotendeels bos rondom de woning en een deel weiland iets verderop. Rustige en toch niet geïsoleerde ligging bij klein landweggetje (30 meter van de woning zelf) met goede privacy, op zo’n 10 kilometer van een heerlijk stadje met winkels en restaurants. 

Het landhuis heeft 2 niveaus. Indeling op tuinniveau/begane grond o.a. een ruime woonkamer van 40 m² met grote stenen haard en plafond van bijna 3 meter hoog, balkenplafond en 2 tuindeuren naar een groot terras van maar liefst 120 m² in L-vorm, eenvoudige keuken van 9 m² met plavuizen vloer en toegang tot de tuin. Verder zijn er 2 slaapkamers van ca. 12 m², een badkamer met o.a. ligbad. Separaat toilet en nog een nog in te richten/af te werken extra vertrek (thans opslagruimte, mogelijkheid 4e slaapkamer) van 14 m² met betonvloer, balkenplafond en een raam plus tuindeur naar buiten. 

Op de eerste verdieping een overloop, een torenslaapkamer van 14 m² met houten vloer en balkenplafond. 

Kelderruimte van zo’n 40 m² onder het terras.

Klein bijgebouw/garage van 13 m². 

Verwarming d.m.v. elektrische kachels, het dak is geïsoleerd met glaswol. Het pand is voorzien van enkel glas.

Het pand wordt gebruikt als vakantiehuis, is eenvoudig en functioneel ingericht en dient van binnen opgefrist/gerenoveerd te worden.

Een typisch Frans woonhuis met goede uitstraling op 10 kilometer van leuke stadjes in de wijnvelden en de rivier de Lot.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 299.000
  • Type objectHuis
  • Referentie1517

Locatie

Dit object ligt in Mauroux (46700), in Lot (regio Occitanie).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod