Advertentie publiceren

Huis in de Lot, Occitanie

€ 300.000
Oppervlakte 130 m²
Perceel 21400 m²

Prachtig, van oorsprong eeuwenoud Frans landhuis ‘en pierre’ (130 m² woonoppervlak) met grote toren, geheel opgetrokken uit de lokale natuursteen. Natuurlijk, vlak en onderhoudsarm terrein van ruim 2 hectare, grotendeels bos rondom de woning en een deel weiland iets verderop. Rustige en toch niet geïsoleerde ligging bij klein landweggetje (30 meter van de woning zelf) met goede privacy, op zo’n 10 kilometer van een heerlijk stadje met winkels en restaurants. Het landhuis heeft 2 niveaus. 


Indeling op tuinniveau/begane grond o.a. eenvoudige keuken van 9 m² met plavuizen vloer en toegang tot de tuin, ruime woonkamer van 40 m² met grote stenen haard en plafond van bijna 3 meter hoog, balkenplafond en 2 tuindeuren naar een groot terras van maar liefst 120 m² in L-vorm. Verder 2 slaapkamers van ca. 12 m², een badkamer, toilet en een extra vertrek van 14 m² voor additionele woonruimte of bergruimte. 

Op de verdieping een overloop, een torenslaapkamer van 14 m² met houten vloer en balkenplafond. 

Kelderruimte.

Klein bijgebouw van 13 m². 

Verwarming d.m.v. elektrische kachels, het dak is geïsoleerd met glaswol. Enkel glas.

Het pand wordt gebruikt als vakantiehuis, is eenvoudig en functioneel ingericht en dient van binnen opgefrist/gerenoveerd te worden.

Een typisch Frans woonhuis met goede uitstraling op 10 kilometer van leuke stadjes in de wijnvelden en de rivier de Lot.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 300.000
  • Type objectHuis
  • Referentie1517

Locatie

Dit object ligt in Mauroux (46700), in Lot (regio Occitanie).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod