Advertentie publiceren

Huis in de Lot, Occitanie

€ 329.000
Oppervlakte 128 m²
Perceel 4674 m²

Karakteristiek, natuurstenen woonhuis met houten gastenchalet, natuurstenen schuur, houten garage, separate gewelfde wijnkelder en zwembad, gelegen op een deels bebost terrein van ca. 4.674 m². Goede privacy. Rustige, landelijke omgeving met hier en daar buren. Goede staat van onderhoud en keurig verzorgd.

Het woonhuis zelf heeft een woonoppervlak van ca. 100 m² en deels gebouwd op een kelder en oude keuken. Entree via een mooie stenen buitentrap met 7 treden. 

Indeling woonhuis o.a. op de begane grond: een woonkamer (ca. 36,5 m²) met open haard, stenen muren en houtkachel, oude stenen spoelbak, houten vloer en ingerichte open keukenhoek met rvs spoelbak, kasten en diverse apparatuur, openslaande deuren naar het terras, een badkamer (ca. 5,4 m²) met douche, wastafel, bidet en toilet, separaat toilet (ca. 2,5 m²) met fonteintje. 

Tuinniveau (onderste verdieping) is toegankelijk via de tuin en een interne houten trap bereikbaar en heeft o.a. een gang (ca. 8,6 m²) en drie slaapkamers (ca. 10,8 m², 10,9 m² en 22 m²). 

Zomerkeuken en wasruimte/buanderie. 

De woning is voorzien van elektrische verwarming, omkeerbare airconditioning, dubbel glas en een septic tank. 

Tevens op het terrein een oude natuurstenen schuur met betonnen vloer, een put en een gewelfde wijnkelder. 

Een prachtig zwembad (chloor) van ca. 5 x 10 meter met liner, terras rondom en technische ruimte. 

Het houten chalet is ca. 28 m² groot en heeft twee (slaap)kamers (ca. 11,4 en 8,4 m²), een badkamer (ca. 5,6 m²) en een toilet (ca. 1,7 m²).

Omkeerbare airconditioning, deels dubbel glas en septic tank. 

Dubbele houten garage met werkplaats. 

Charmant geheel, uitstekend onderhouden en een gunstig energielabel. De septic tank is goedgekeurd.

Mooie ligging op een landelijke locatie met hier en daar buren op zo’n 4 kilometer van Mauroux en ongeveer 10 minuten ten zuiden van de rivier de Lot. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 329.000
  • Type objectHuis
  • StatusVerkocht
  • Referentie2027

Locatie

Dit object ligt in Mauroux (46700), in Lot (regio Occitanie).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod