Huis verkopen

LOT – Leuke woning met dubbele garage en uitzicht over het platteland

€ 320.000
Oppervlakte 118 m²
Aantal kamers 4 kamers

Deze op een helling gelegen woning bestaat uit een oud en een recent gedeelte. Het oude uit natuursteen gebouwde gedeelte bestaat in feite uit één woonniveau met salon en terras en een daaronder gelegen kelder. Het recente gedeelte dat in 1994 werd gebouwd, bestaat uit twee woonniveaus waarvan het hoogste zich op hetzelfde niveau bevindt als de salon in het oude gedeelte.

Het hoogste woonniveau bestaat uit (nieuwe gedeelte) een ruime centrale entree (ca 10 m2) met daaromheen een grote slaapkamer (ca 17 m2), doucheruimmte (ca 6 m2), kleine slaapkamer (ca 11 m2), apart toilet (ca 1,7 m2) en (oude gedeelte) een salon (ca 26,5 m2) met grote schouw en toegang tot een terras (ca 25 m2).

Vanuit de centrale entree leidt een trap naar het lagere woonniveau. De trap komt uit in een halletje (ca 3 m2) dat toegang geeft tot een doucheruimte onder de trap (ca 3,5 m2), een apart toilet (ca 1,8 m2), een slaapkamer (ca 12 m2) en een grote woonkeuken (ca 26 m2) met uitgang naar een terras (ca 28 m2) en de tuin en tweede uitgang naar een grote veranda (ca 18,5 m2).

Onder de salon is op het laagste woonniveau een kelder gelegen die bereikbaar is via een buitendeur. De kelder bevat de oliegestookte verwarmingsketel van het cv-systeem en diverse stellages voor opslag van materiaal.

Elders op het terrein staat een grote dubbele garage waar plaats is voor vier kleine auto’s. Een van de twee deuren is handbediend, de andere wordt bediend met een afstandbediening (linker deur).

De woning is gelegen in een gehucht met gespreide bebouwing, in een puur landelijke omgeving. Uitzicht is er op heuvels met akkers en weilanden en op het dorpje Miers. Zeer rustige landelijke omgeing zonder geluidsoverlast. Zeer geshikt als permanente woning of als vakantiewoning.

Ref. 930-MP0180HA.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 320.000
 • Type objectHuis
 • Kamers4
 • Slaapkamers3
 • Referentie84547107

Locatie

Dit object ligt in Miers (46500), in Lot (regio Occitanie).

Contact opnemen

VieVaFrance


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod