Huis verkopen
€ 899.000
Oppervlakte 400 m²
Perceel 440 m²

In het hart van een levendig en bloeiend middeleeuws marktstadje ligt deze ongewone kans om niet één, maar drie aangrenzende gebouwen te verwerven. Of het nu voor multigenerationeel wonen is, een werk/privé onderneming of gewoon als een ruim familiehuis met ruimte om gasten te ontvangen, dit pand is even veelzijdig als elegant. De aandacht voor detail is indrukwekkend.

Het pand ligt aan drie zijden van een magische binnentuin en bestaat uit:

Een hoofdwoning met twee slaapkamers met eigen badkamer, een grote en uitnodigende keuken, een prachtige salon en een ruimte op de begane grond voor een winkel of galerie of gewoon een muziekkamer of studio.
Een gastenkamer met een bed en suite.
Een appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers dat alleen nog een kleine hoekkeuken nodig heeft om een zeer verhuurbare vakantieaccommodatie te creëren of een aparte ruimte voor een ouder familielid of tieners (mogelijk een gitebedrijf – afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Op de route van Saint Jacques de Compostelle is de stad een favoriete stopplaats voor pelgrims, waardoor er een markt is voor overnachtingen.

De stad zelf biedt verschillende bars en restaurants die het hele jaar door geopend zijn, een grote en levendige zondagsmarkt en alle gebruikelijke dagelijkse voorzieningen die je nodig zou kunnen hebben.

De inhoud van dit uitzonderlijke pand is beschikbaar na afzonderlijke onderhandeling.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 899.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers6
 • Badkamers5
 • ReferentieBVI72729

Locatie

Dit object ligt in Montcuq-en-Quercy-Blanc (46800), in Lot (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod