Huis verkopen

Object met zwembad in Lot, Occitanie

€ 995.000
Oppervlakte 350 m²
Perceel 67900 m²

Dit prachtige stenen huis is ontworpen voor comfortabel wonen en is liefdevol gerestaureerd. Het bestaat uit het hoofdhuis met 4 slaapkamers, een gastenverblijf met 5 slaapkamers (mogelijk gitebedrijf – afhankelijk van de benodigde vergunningen), een garage-werkplaats, een overdekt zwembad en diverse buitenterrassen.

Het pand ligt op ongeveer 6,8 hectare grond in de Quercy Blanc regio van de Lot tussen glooiende heuvels, historische dorpjes en pittoreske traditionele witte stenen huizen. Het land omvat weiden, bossen, volwassen bomen en struiken, een vijver en een waterput.

Rustig gelegen binnen 10 km van een bastidedorp met alle voorzieningen en een wekelijkse markt, bereik je het vliegveld van Bergerac of Toulouse in minder dan 1,5 uur en het treinstation van Cahors ligt op 30 km afstand.

Prijs inclusief makelaarskosten : 995 000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 938 680 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 6%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 995.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers9
 • Badkamers8
 • ReferentieBVI73685

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Montcuq-en-Quercy-Blanc (46800), in Lot (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod