Advertentie publiceren

Verbazingwekkend domein inclusief groot hoofdgebouw voor B&B van hoge kwaliteit, schuren, trailers, en meado

€ 1.450.000
Oppervlakte 350 m²
Perceel 42344 m²
Aantal kamers 15 kamers

A16468 – Uitzonderlijk domein op 900 m van de Gouffre de Padirac. Het bestaat uit een luxe hoofdwoning van 350 m2 met een grote woonkamer, 4 grote slaapkamers en suite met directe toegang tot de tuin ; een onafhankelijke zwelling (slaapkamer, woonkamer-keuken, doucheruimte).
Het pand wordt momenteel gebruikt als B&B, maar kan gemakkelijk worden aangepast omdat de hele zolder (180 m2) nog kan worden verbouwd. U kunt het ook als een groot familiehuis gebruiken.
Grote terrassen, zwembad in perfecte staat: alles is high end, gerenoveerd met hoogwaardige materialen, geen werk nodig: u kunt zich vestigen en genieten.
Op het terrein, in een bosrijke en intieme omgeving, een open plek met 6 caravans in perfecte staat, sanitaire voorzieningen in afwachting van de ontwikkeling van dit gebied voor lichte toeristische accommodatie (je zou meer lodges, trailers, houten cabans).
Tot slot, meer dan 4 ha beboste en omheinde weiden met een schuur voor dieren (water, elektriciteit): ideaal als u ezels, paarden, schapen heeft !

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 1.450.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers15
 • Slaapkamers11
 • Badkamers11
 • ReferentieUF-A16468

Locatie

Dit object ligt in Padirac (46500), in Lot (regio Occitanie).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod