Advertentie publiceren

Payrac : te renoveren dorpswoning met kleine tuin, vlakbij Gourdon !

€ 95.000
Oppervlakte 142 m²
Perceel 171 m²
Aantal kamers 8 kamers

119618NBO46 – Dit mooie dorpshuis was dat van een vroegere klompenmaker, die er zijn werkplaats had, en van een vroegere kousenmakerij: u hebt dus de woningen en twee handelsruimten of werkplaats in venster
Het huis heeft mooie volumes: 240 m2 nuttig, een mooie structuur, genoeg om leven te geven aan een mooi familiehuis in het hart van een zeer mooi dorp van de Lot. Het is semi-bewoonbaar in camping mode voor de tijd van de werken en u kunt mooie ruimtes herscheppen, met vele kamers: ideaal voor B&B !
Aan de achterzijde, kleine binnenplaats – tuin en terras.
Payrac is een klein en dynamisch dorp in de Lot, met school, winkels en diensten. Zeer goed gelegen tussen Souillac en Gourdon, bent u 15 minuten van de snelweg A20, 15 minuten van de Dordogne, van de hogescholen en middelbare scholen van Gourdon en van de SNCF-stations Parijs-Toulouse.
Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 95.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers8
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-119618NBO46

Locatie

Dit object ligt in Payrac (46350), in Lot (regio Occitanie).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod