Advertentie publiceren

Geweldig te renoveren dorpshuis perfect voor B&B + mooi apart perceel met meertje buiten t

€ 162.000
Oppervlakte 142 m²
Perceel 15189 m²
Aantal kamers 6 kamers

A09137 – Een huis in het hart van een dynamisch dorp en, op 1 km afstand, een klein hoekje van het paradijs: land, bos en meer met een hut om je af te zonderen midden in de natuur. Wat kan er beter zijn?
Het huis heeft mooie volumes: 240 m2 nuttig, een mooie structuur, genoeg om leven te geven aan een mooi familiehuis in het hart van een zeer mooi dorp van de Lot. Het is semi-bewoonbaar in camping mode voor de tijd van het werk en u kunt mooie ruimtes creëren, met veel slaapkamers: ideaal voor een B&B. Aan de achterkant, kleine binnenplaats – tuin en terras.
Op 1 km afstand, op een prachtige, geïsoleerde locatie op het platteland, is er een mooi meer vol vis en een hut, aan de rand van een bos en met een mooie weide. De plek is echt bucolisch, midden in de natuur zonder enige overlast, noch lawaai, noch buren.
Een ideale plek om tot rust te komen… maar het is niet mogelijk om er te bouwen: gewoon om je eigen stukje privé paradijs te hebben.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 162.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A09137

Locatie

Dit object ligt in Payrac (46350), in Lot (regio Occitanie).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod