Advertentie publiceren

Huis in de Lot, Occitanie

€ 495.000
Oppervlakte 190 m²
Perceel 5160 m²


Goed gerestaureerd woonhuis op ruim 5.000 m² omheind terrein en op 5 kilometer van een marktstadje met voorzieningen. Mooie landelijke ligging op het zuidwesten met uitzicht met hier en daar wat buren op respectabele afstand. 

De woning heeft een woonoppervlak van ca. 190 m² en heeft als indeling op de begane grond o.a. een grote woonkamer van ruim 51 m² met haard, eetkeuken van ruim 16 m² met deur naar terras, bijkeuken, toilet, een slaapkamer van ca. 16 m² met een badkamer ensuite (ca. 5 m²) met inloopdouche en wastafel. Tevens op deze verdieping een vertrek van ca. 18 m² met mogelijkheid inrichten slaapkamer plus badkamer. 

De verdieping is toegankelijk via een houten trap en leidt naar een vide (23 m²) met kantoorruimte, 2 grote slaapkamers (ca. 20 m² en 22 m²) en een badkamer (ca. 4 m²) met ligbad en wastafel. Toilet. 

Beneden (onderverdieping) een vertrek van 18 m² met mogelijkheid inrichten slaapkamer plus badkamer, toilet en bijkeuken. 

Garage voor 2 auto’s. 

Centrale vloerverwarming (olie), dubbele beglazing. Aangrenzend een aanbouw voor opslag van spullen. 

Mooi gerestaureerd met gebruik van ecologische en natuurlijke materialen. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 495.000
  • Type objectHuis
  • Referentie1778

Locatie

Dit object ligt in Prayssac (46220), in Lot (regio Occitanie).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod