Advertentie publiceren

Huis in de Lot, Occitanie

€ 399.000
Oppervlakte 182 m²
Perceel 24355 m²

Authentieke woonboerderij ‘en pierre’, gebouwd op kelders en gerestaureerd tot woonhuis van 152 m². Gastenverblijf van ca. 30 m² en diverse bijgebouwen zoals een kapschuur voor 5 auto’s, een grote natuurstenen schuur van 150 m², een toren en een oud stalgebouw. Landelijk gelegen aan een landweggetje, tegen een heuvel met mooi uitzicht en geen directe buren.

Indeling woonhuis op de eerste verdieping een woonkamer van 25 m² met haard (Jotul) en vloer met plavuizen, gang met toilet, keuken van 16 m², bijkeuken/buanderie van 4 m², slaapkamer van 13 m² met badkamer (o.a. douche en bidet),  slaapkamer van 14 m² met dressing en eigen badkamer (o.a. douche en toilet). 

Tweede verdieping met een ontspanningsruimte/salon van 30 m² met houten vloer en een slaapkamer van 25 m² met balken. Zolder van 33 m². 

In de onderverdieping een gewelfd vertrek en kelderruimte met opslagtanks voor de CV. 

Centrale verwarming (gas). 

De septic tank is uit 2013, het pand is voorzien van dubbel glas en is aangesloten op internet (glasvezel). 

Een authentiek ‘ensemble’ op nog geen 10 minuten van het gezellige centrum van het marktstadje Prayssac

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 399.000
  • Type objectHuis
  • Referentie2014

Locatie

Dit object ligt in Prayssac (46220), in Lot (regio Occitanie).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod