Advertentie publiceren

Huis in de Lot, Occitanie

€ 135.000
Oppervlakte 227 m²
Perceel 70 m²

Authentiek, gerestaureerd woonhuis ‘en pierre’, met een terras van ca. 13 m² en een woonoppervlak van ca. 227 m² verdeeld over drie niveaus. 

Indeling begane grond: een werkplaats met ketelruimte en wasruimte (ca. 40,5 m²), een hal (ca. 14,4 m²) met tegelvloer en deur naar de straat. 

Eerste verdieping toegankelijk vanaf de begane grond of via een interne houten trap: een keuken (ca. 14,4 m²) met toegang naar het terras, een overloop (ca. 2 m²), een eetkamer (ca. 22,7 m²) met open haard, een woonkamer (ca. 23,9 m² met open haard, een gang  (ca. 14,6 m²), een badkamer (ca. 6 m²) met douche, wastafel en bidet, separaat toilet (ca. 1 m²), 

Tweede verdieping toegankelijk via een interne houten trap: overloop (ca. 14 m²) met inbouwkast, een slaapkamer (ca. 16,9 m²) met wastafel, een slaapkamer (ca. 15 m²) met open haard, nog eens twee slaapkamers (ca. 18 en 20 m²) en een badkamer (ca. 4 m²) met douchecabine, wastafelmeubel en toilet. 

Centrale verwarming (olie), elektrische verwarming, rioolaansluiting. 

Gelegen in het hart van een toeristisch stadje in vallei van de rivier de Lot op zo’n 5 kilometer van het mooie dorpje Prayssac. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 135.000
  • Type objectHuis
  • Referentie2020

Locatie

Dit object ligt in Prayssac (46220), in Lot (regio Occitanie).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod