Huis verkopen

Object met zwembad in Lot, Occitanie

€ 1.497.600
Oppervlakte 435 m²
Perceel 37341 m²

#Zeldzaam landgoed gelegen aan de oevers van de rivier de Lot. Het landhuis op drie niveaus biedt grote ruimtes en is met smaak en hoogwaardige materialen gerestaureerd. We betreden het pand via een prachtige centrale trap die leidt naar een prachtig terras. Bij binnenkomst vinden we een grote hal, een kantoor en een apart toilet. De woonkamer met open keuken heeft een prachtige centrale open haard die voor een gezellige sfeer zorgt. De leefruimtes bieden een prachtig uitzicht op de rivier en het grote verwarmde zoutwaterzwembad. Op de eerste verdieping vinden we een ruime slaapkamer met een doucheruimte en een aangrenzende slaapkamer. In de toren van het landhuis bevinden zich twee mooie ruimtes die momenteel worden gebruikt als slaapkamers en nog een badkamer. Via de stenen trap naar beneden vinden we de voormalige kapel, die ook is verbouwd tot slaapkamer en een derde badkamer. In de kelder zou een mooie gewelfde ruimte gebruikt kunnen worden als speelkamer. Op dit niveau vind je ook een garage, een wasruimte en een groot poolhouse. Aan de andere kant van het zwembad maakt een onafhankelijk poortwachtershuisje met twee slaapkamers het geheel compleet. Langs de lange privéoprijlaan ligt de tennisbaan.
De ligging van dit unieke object, aan de oever van de rivier, maakt het een ideale plek om te ontspannen en te genieten van een rustige omgeving dicht bij een charmant dorpje.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 1.497.600
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI28472

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Prayssac (46220), in Lot (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod