Huis verkopen

Object met zwembad in Lot, Occitanie

€ 630.700
Oppervlakte 347 m²
Perceel 31150 m²

Een prachtig landgoed voor liefhebbers van rust en natuur. Op slechts een paar kilometer van alle voorzieningen met 31150 m² park, inclusief boomgaarden, een bron, een kleine vijver, kippenhok en moestuin. Dit mooie stenen huis uit 1679 beslaat ongeveer 245 m² en bestaat uit: 2 inkomhallen die zorgen voor een natuurlijke stroom, woonkamer met stenen open haard, keuken met toegang tot een terras, wc, doucheruimte, linnenkamer en gewelfde kelder. Er is een charmant overdekt terras bij de hoofdingang.

Eerste verdieping: ouderslaapkamer, wc, slaapkamer met wastafel. Een andere vleugel die bestaat uit een grote woonkamer met een prachtige open haard, badkamer met toilet, slaapkamer en toegang tot de tweede verdieping, waar zich nog een slaapkamer bevindt die ideaal is voor kinderen.

Gastenverblijf van ca. 105 m²: woonkamer met dubbele open haard, hoog plafond, keuken. Eerste verdieping: balkon, slaapkamer, badkamer/toilet.

Ruime garage/werkplaats van 81 m² en kelder. Het terrein bestaat uit weilanden en bos, met een aangesloten bron voor het besproeien van de moestuin en een houten chalet van 15 m². Als klap op de vuurpijl een prachtig zwembad van 12,50m x 6m met vlonders.

Diversen: PVC dubbele beglazing, centrale oliegestookte boiler, warmtepomp in het hoofdhuis. Zwembad, liner en filtersysteem vernieuwd in 2023.

Prijs inclusief makelaarskosten : 630.700 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 595.000 €
Inbegrepen koperscommissie: %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 630.700
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI71923

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Puy-l'Évêque (46700), in Lot (regio Occitanie).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod