Advertentie publiceren

Huis in de Lot, Occitanie

€ 175.000
Oppervlakte 135 m²
Perceel 7385 m²
Aantal kamers 2 kamers

Dit unieke huis, boven op een heuvel in een prachtige streek van departement de Lot. Veel toeristische plekken in de omgeving. Prachtig uitzicht over een groot dal. Rondom rust en ruimte.
Het huis ligt aan de rand van een gehuchtje met 7 andere huizen. Op het terrein optimale privacy.
In de afgelopen jaren is deze woning vanuit een ruïne tot een eenvoudige woning verbouwd.  Lekker beschut tussen eeuwenoude eiken.  In de zomer goede bescherming tegen de felle zon en in de winter volop licht. Verwarming met een houtkachel.

Er zijn 2 slaapkamers, 2 badkamers met toilet (waarvan één buiten), open keuken, en een ruime overdekte tuinkamer.

Op een deel van de grond mogen chalets, safari tenten of andere gebouwen voor toeristische activiteiten worden gerealiseerd.

De eigen vallei heeft een ‘onbespoten’ natuurrijke oppervlakte van 7385m2. Het is een voedselbos in wording met daarop nog een caravan, een stalen schuur met natuursteen en hout bekleed en een atelier met houtkachel.

Er is een waterput, een composthoop, een vuurplaats en een groentetuin.
Deze unieke kleurrijke plek in het zuiden van Frankrijk bevindt zich tussen de rivieren de Lot en de Dordogne.
Op loopafstand ligt het dorpje met een grote supermarkt,  bakker, apotheek, kapper, tabaksshop, bank, een tweetal scholen, een kerk, een zwembad en een aantal leuke restaurants en cafeetjes.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 175.000
  • Type objectHuis
  • Kamers2
  • ReferentieCA261

Locatie

Dit object ligt in Salviac (46340), in Lot (regio Occitanie).

Contact opnemen

Bouriane Maisons

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod